Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Animal Planet.


Δεν ξέρω σε πόσους άρεσε το παρθενικό άρθρο του bar time stories, αν εσύ είσαι ένας από δαύτους που δεν τους άρεσε, νομίζω έχεις μπει στο νόημα, που σε συνδέω τώρα.http://en.wikipedia.org/wiki/Cairo,_Egypt
Θέλω να ασχοληθώ με ένα είδος που δυστυχώς δεν απειλείται με εξαφάνιση. Πρόκειται για τον υπερδιαγαλαξιακό  bartender vlakakus-vlakakus. Απαντάται σε ανήλιαγα και βουερά μέρη και χαρακτηρίζεται από το άγριο ύφος και το μούσι 3 ημερών.
Ότι και να του παραγγέλλεις, θα έχει το ίδιο ξινισμένο ύφος και θα σε εξυπηρετήσει το ίδιο αθλία. Ο vlakakus-vlakakus, όταν θα θελήσει να αναπαραχθεί, παίρνει ένα λάγνο αγελαδινό βλέμμα, μια βραχνή φωνή βγαλμένη από β΄ διαλογής τσόντα, ενώ  κατά την περίοδο της σπερματοωρηξίας,  μαρκάρει την περιοχή του με αλκοόλ που χύνεται από το παραγεμισμένο σφηνάκι  που προσφέρει στην παρτενέρ του.
Η κορύφωση του φλερτ, φτάνει όταν ο vlakakus-vlakakus  κάνει επίδειξη , στο θηλυκό του είδους του, των ικανοτήτων του στην τέχνη του cocktail, (ο θεός ας το κάνει), διανθίζοντας την ‘τεχνική’ του με κάθε είδους παπαριά που κάνει  download στην κούτρα του, σχετικά με το αλκοόλ.
Εκείνη την στιγμή παραγγέλλεις 2 gin tonic ακόμα, για να λάβεις την απάντηση
«-Έχω δουλειά, σε λίγο»
«-#@$%$#!^&*^%$#$@!#%$%»
Η στείρωση ίσως αποτελεί μια λύση...
Υπεύθυνος για όλα αυτά δεν είναι τόσο ο vlakakus-vlakakus, όσο ένα άλλο ΖΩΟ, ο paparas-paparas, η αλλιώς αφεντικό του vlakakus-vlakakus, του οποίου το είδος θα περιλάβω άλλη φορά…
Ένα gin tonic δεν θα ήταν κακή ιδέα..

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Τι θα πούν οι μιούτουαλ?

Πως ξεκινάς ένα blog? Είναι κάτι που δεν σκέφτηκα, όταν μου πέρασε από το μυαλό να γίνω και blogger, πέρα από barman (ή όπως αλλιώς το λες εσύ που ανακατεύεις και ανακατεύεσαι με τα γυαλιστερά shaker πίσω από το bar.)
Δεν πρόκειται να βρεις εδώ τις super συνταγές από τον γαμάω τάο bar...whatever, ούτε trends (τρομάρα μας), ούτε τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτό που γράφει ψηλά στην οθόνη σου... Τι δεν καταλαβαίνεις???
Αν όλα αυτά σου ακούγονται και γαμώ, μίλησε μου για εσένα, για το bar σου, την αδερφή σου, πες μου αν είσαι από δαύτους που πίνουν vodka και γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου, και τότε μπορεί να είσαι και εσύ author του παρόντος blog.
Αν πάλι δεν σου αρέσει κάτι ή αν δεν έχεις αδερφή, μπορείς να πας να παραγγείλεις μια vodka με 3 παγάκια και φέτα λεμόνι, να ξεχάσεις τα πάντα γύρω από αυτό το blog, να μην πατήσεις like στο facebook, να με διαγράψεις απο φίλο, χωρίς να σε νοιάξει καν τι θα πουν οι μιούτουαλ....
Πάω να βάλω μια angostura να πιώ, τα ξαναλέμε σύντομα...